تهرانی‌ها روزانه هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ می خورند

گوشت مرغ,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,کشت و دام و صنعت
مدیرکل سازمان دامپزشکی استان تهران گفت: روزانه بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ و ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران توزیع می‌شود و میزان مصرف گوشت قرمز در استان تهران در سال حدود ۲۰۰ هزار تن و گوشت مرغ حدود ۴۰۰ هزار تن است.

ولی‌الله واعظی پور مدیرکل دامپزشکی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار در خصوص واکسن‌های تحویل داده‌شده به دامداران اظهار داشت: دامداران اطمینان خاطر داشته باشند که تمام واکسن‌ها یا وارداتی هستند یا تولید داخل کشور از استانداردهای لازم برخوردار هستند.

 

وی گفت: اخیراً سازمان دامپزشکی مجوز واردات واکسن از کشورهایی نظیر فرانسه و آلمان را صادر کرده است و دامداران بابت سلامت و استاندارد بودن واکسن‌ها نگران نباشند زیرا کیفیت تمام واکسن‌ها کنترل خواهد شد.

 

واعظی پور افزود: مسبب بخشی از این نگرانی‌ها شایعاتی است که در خصوص واکسن‌ها توسط کشاورزان به وجود آمده است، واکسن‌های تولید داخل ۱ سویه و نهایتاً ۳ سویه است اما واکسن‌های وارداتی دارای ۵ تا ۷ سویه هستند درنتیجه بهتر است دامداران محترم در فواصل زمانی ۳ ماهه از واکسن‌های وارداتی و تولید داخل استفاده کنند تا از بیماری‌های احتمالی دام جلوگیری شود.

 

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در خصوص بیماری تب برفکی در استان تهران اضافه کرد: این بیماری یک بیماری بسیار خطرناک است و از گذشته تاکنون خسارت‌های عظیمی به صنعت دامی کشور وارد کرده است، دام سنگین یک سرمایه ملی است باید در حفظ این دام تمام تلاش خود را به‌کارگیریم.

 

وی عنوان کرد: در سال ۹۴ و ۹۶ بیش از ۱۸۰ کانون بیماری در استان تهران وجود داشت که آمار امسال یک‌چهارم آمار سال‌های گذشته و علت کاهش کانون‌های بیماری در استان اعمال محدوده قرنطینه بوده که باعث کاهش بیماری‌ها شده است.

 

واعظی پور بیان کرد: حدود ۲۵ کانون بیماری در استان تهران شناسایی‌شده است که از این آمار ۳ کانون مطلق به در دشت ورامین گزارش‌شده است و عملیات صورت گرفت و روی دام‌های اقدامات لازم صورت گرفته واکسیناسیون بر دامداری‌های هم‌جوار انجام‌شده است.

 

گوشت مرغ,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,کشت و دام و صنعت

مدیرکل سازمان دامپزشکی استان تهران در رابطه با فروش بی‌رویه دام به خارج از استان تهران تصریح کرد: بیش از ۳۸ درصد دام اصیل استان تهران در دشت ورامین است و تولید شیر در استان تهران به ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن می‌رسد.

 

وی تأکید کرد: استان تهران دارای مقام اول تولید گوشت قرمز در کشور است، در سال گذشته با مصوبه شورای تأمین استان تهران نقل‌وانتقال دام فقط منوط به داشتن مجوز دامپزشکی شده است هیچ‌کس حق ندارد دام‌های بدون مجوز و پلاک را از استان خارج کند در صورت مشاهده تحویل واحدهای انتظامی داده می‌شوند.

 

واعظی پور گفت: همین امر سبب کاهش چشم‌گیر آمار نقل‌وانتقال غیرقانونی و قاچاق دام در استان تهران شده و خروج دام از استان با طی مراحل قانونی انجام می‌شود.

 

مدیرکل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: استان تهران دارای ۱۲ کشتارگاه است، کشتار بیش از ۲۵ درصد دام سبک کشور و حدود ۱۸ درصد دام سنگین کشور در استان تهران انجام می‌شود.

 

وی ادامه افزود: حدود یک‌پنجم فرآورده‌های دامی خام کشور در تهران مصرف می‌شود، روزانه بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ و ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران توزیع می‌شود و میزان مصرف گوشت قرمز در استان تهران در سال حدود ۲۰۰ هزار تن و گوشت مرغ حدود ۴۰۰ هزار تن است.

 

واعظی پور یادآور شد: واردات کشور در حوزه گوشت ۱۰ درصد از نیاز مصرفی است که از سایر کشورها وارد می‌شود که صرفاً برای تنظیم قیمت بازار است و نظارت کامل بر قیمت‌ها حاکم است.

 

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در ادامه تأکید کرد: تمام دامداری‌های صنعتی تحت پوشش بیمه هستند و اگر تلفاتی داشته باشند با گواهی بهداشت و حمایت بانک بیمه محصولات کشاورزی، می‌توانند مبلغ خسارت واردشده را دریافت کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشکل عمده دامداران در کشور تهیه علوفه است و حدود ۶۰درصد هزینه کشور نیز شامل تهیه علوفه می‌شود.

 

  13 خرداد 1398
بخش : تهران / اقتصاد ایران
کد خبر: 63785
تگ ها :

seydnews@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

تلگرام صیدنیوز