ماجرای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس

 اخباراجتماعی,خبرهای اجتماعی , تولید سوسیس و کالباس

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، توضیحاتی ارائه داد.

دکتر بهروز جنت در گفتگو با خبرنگار، گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی روشی معمول در دنیا است و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد گوشت باقی مانده در لابه لای استخوان ها  بکار می رود.

 

وی افزود: ما قبلا  به دلیل سوءاستفاده هایی که برخی تولید کنندگان به ویژه زیرپله ای ها انجام می دادند، با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا یقین به سلامت آن حاصل نکنید، ممنوعیت بر جای خواهد ماند.

 

جنت گفت: در حال حاضر  با اصلاحیه ای که در نظر گرفته ایم و مقرر کرده ایم که جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر نظر ما و مسئولین فنی ما و نظارت های دوره ای و سر زده ما هستند، نمی‌تواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.

 

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: به طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تایید شده است به این معنا که پاره ای از ممنوعیت‌ها  برای استفاده از خمیر مرغ همچنان برقرار است.

  28 خرداد 1396
بخش : جامعه
کد خبر: 58011
مرجع: مهر
تگ ها :

seydnews@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

تلگرام صیدنیوز